WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met ons multidisciplinair team. Samen kiezen we er heel bewust voor om uiteenlopende projecten aan te nemen. Het houdt ons fris, gefocust en daagt ons telkens opnieuw uit. Per project neemt de specialist ter zake de leiding. De andere teamleden vervolledigen ideeën, concepten en uitvoering vanuit hun eigen achtergrond. Een enorme verrijking. Samenwerking is ons sleutelwoord, met elkaar en met onze klanten.  Liever face to face

 
 ALEXANDER VAN WAES  Regisseur, cameraman, monteur en ideeënman. Alexander werd na zijn studies aan KASK Gent zelfstandig regisseur en cameraman. Hij filmde en monteerde al honderden uren film en is een krak in het zoeken naar de juiste verhaallijnen en beelden.

ALEXANDER VAN WAES

Regisseur, cameraman, monteur en ideeënman. Alexander werd na zijn studies aan KASK Gent zelfstandig regisseur en cameraman. Hij filmde en monteerde al honderden uren film en is een krak in het zoeken naar de juiste verhaallijnen en beelden.

 JONAS VAN DE POELE  Manusje van alles, organisator en timmerman. Jonas studeerde ICT en was al ondernemer toen hij nog tussen de boeken zat. Na een periode als zelfstandig multimedia-ontwerper en evenementenorganisator werkte hij samen met Rien in de festivalsector als programmator en productieleider. Ondertussen schoolde hij zich bij tot ervaringsdeskundige in verbouwen, elektriciteit en houtbewerking.

JONAS VAN DE POELE

Manusje van alles, organisator en timmerman. Jonas studeerde ICT en was al ondernemer toen hij nog tussen de boeken zat. Na een periode als zelfstandig multimedia-ontwerper en evenementenorganisator werkte hij samen met Rien in de festivalsector als programmator en productieleider. Ondertussen schoolde hij zich bij tot ervaringsdeskundige in verbouwen, elektriciteit en houtbewerking.

 RIEN BAUWENS  Verhalenverteller, geboren netwerker en muzikant. Rien studeerde politieke wetenschappen aan de UGent en belandde na enkele passages in het jeugdwerk samen met Jonas in de festivalsector. Organiseren en regelen doet hij op één been.

RIEN BAUWENS

Verhalenverteller, geboren netwerker en muzikant. Rien studeerde politieke wetenschappen aan de UGent en belandde na enkele passages in het jeugdwerk samen met Jonas in de festivalsector. Organiseren en regelen doet hij op één been.

 LIEN NOTEBAERT  Ontwerpster in de breedste zin van het woord, creatieve duizendpoot en fotografe. Lien studeerde af als interieurvormgever aan het KASK. Haar carrière startte bij een architectenbureau, waarnaast ze zich bijschoolde tot kapster, visagiste, en fotografe. Lien heeft een job als grafisch ontwerpster en fotografe, runt Studio Carolien samen met Caroline en werkt mee met JAAGBAAR op projectbasis.

LIEN NOTEBAERT

Ontwerpster in de breedste zin van het woord, creatieve duizendpoot en fotografe. Lien studeerde af als interieurvormgever aan het KASK. Haar carrière startte bij een architectenbureau, waarnaast ze zich bijschoolde tot kapster, visagiste, en fotografe. Lien heeft een job als grafisch ontwerpster en fotografe, runt Studio Carolien samen met Caroline en werkt mee met JAAGBAAR op projectbasis.

 JONAS MOENS  Creatief bouwgenie.

JONAS MOENS

Creatief bouwgenie.

 ADRIAAN DOUTREPONT  Organisator pur sang. Adriaan zet voor jullie alles op een rijtje.

ADRIAAN DOUTREPONT

Organisator pur sang. Adriaan zet voor jullie alles op een rijtje.

 
 Valentine Galeyn  Artistieke projectbegeleiding, danseres en performance artieste.

Valentine Galeyn

Artistieke projectbegeleiding, danseres en performance artieste.

 

DAVID MINOoDT

Architect, ruimtelijk denker en duurzaamheidsspecialist. David is in het bezit van een master in de architectuur en stedenbouw. Hij werkt bij een architectenbureau als zelfstandig architect en heeft een hart voor duurzaam verbouwen. David werkt met ons mee aan specifieke projecten.


CAROLINE SMOLDERS

Creatieve duizendpoot, bezige bij en enthousiaste spring in’t veld. Caroline heeft een achtergrond in interieurvormgeving, styling, grafisch werk & organisatie van workshops. Legt haar creatieve eieren samen met Lien bij Studio Carolien en werkt met ons mee op projectbasis.

 

PARTNERS

 
 MODAR ARCHITECTEN

MODAR ARCHITECTEN