Maak kennis met ons multidisciplinair team. Samen kiezen we er heel bewust voor om uiteenlopende projecten aan te nemen. Het houdt ons fris, gefocust en daagt ons telkens opnieuw uit. Per project neemt de specialist ter zake de leiding. De andere teamleden vervolledigen ideeën, concepten en uitvoering vanuit hun eigen achtergrond. Een enorme verrijking. Samenwerking is ons sleutelwoord, met elkaar en met onze klanten.  Liever face to face

ALEXANDER VAN WAES  Regisseur, cameraman, monteur en ideeënman. Alexander werd na zijn studies aan KASK Gent zelfstandig regisseur en cameraman. Hij filmde en monteerde al honderden uren film en is een krak in het zoeken naar de juiste verhaallijnen en beelden.

ALEXANDER VAN WAES

Regisseur, cameraman, monteur en ideeënman. Alexander werd na zijn studies aan KASK Gent zelfstandig regisseur en cameraman. Hij filmde en monteerde al honderden uren film en is een krak in het zoeken naar de juiste verhaallijnen en beelden.

JONAS VAN DE POELE  Manusje van alles, organisator en timmerman. Jonas studeerde ICT en was al ondernemer toen hij nog tussen de boeken zat. Na een periode als zelfstandig multimedia-ontwerper en evenementenorganisator werkte hij samen met Rien in de festivalsector als programmator en productieleider. Ondertussen schoolde hij zich bij tot ervaringsdeskundige in verbouwen, elektriciteit en houtbewerking.

JONAS VAN DE POELE

Manusje van alles, organisator en timmerman. Jonas studeerde ICT en was al ondernemer toen hij nog tussen de boeken zat. Na een periode als zelfstandig multimedia-ontwerper en evenementenorganisator werkte hij samen met Rien in de festivalsector als programmator en productieleider. Ondertussen schoolde hij zich bij tot ervaringsdeskundige in verbouwen, elektriciteit en houtbewerking.

RIEN BAUWENS  Verhalenverteller, geboren netwerker en muzikant. Rien studeerde politieke wetenschappen aan de UGent en belandde na enkele passages in het jeugdwerk samen met Jonas in de festivalsector. Organiseren en regelen doet hij op één been.

RIEN BAUWENS

Verhalenverteller, geboren netwerker en muzikant. Rien studeerde politieke wetenschappen aan de UGent en belandde na enkele passages in het jeugdwerk samen met Jonas in de festivalsector. Organiseren en regelen doet hij op één been.

LIEN NOTEBAERT  Ontwerpster in de breedste zin van het woord, creatieve duizendpoot en fotografe. Lien studeerde af als interieurvormgever aan het KASK. Haar carrière startte bij een architectenbureau, waarnaast ze zich bijschoolde tot kapster, visagiste, en fotografe. Lien heeft een job als grafisch ontwerpster en fotografe, runt Studio Carolien samen met Caroline en werkt mee met JAAGBAAR op projectbasis.

LIEN NOTEBAERT

Ontwerpster in de breedste zin van het woord, creatieve duizendpoot en fotografe. Lien studeerde af als interieurvormgever aan het KASK. Haar carrière startte bij een architectenbureau, waarnaast ze zich bijschoolde tot kapster, visagiste, en fotografe. Lien heeft een job als grafisch ontwerpster en fotografe, runt Studio Carolien samen met Caroline en werkt mee met JAAGBAAR op projectbasis.

JONAS MOENS  Creatief bouwgenie met wortels diep in de sector. Jonas heeft jarenlange ervaring in bouwen en spitst zich binnen JAAGBAAR toe op het ‘craften' van de interieurs. Speels karakter, gouden handen: de perfecte combinatie.

JONAS MOENS

Creatief bouwgenie met wortels diep in de sector. Jonas heeft jarenlange ervaring in bouwen en spitst zich binnen JAAGBAAR toe op het ‘craften' van de interieurs. Speels karakter, gouden handen: de perfecte combinatie.

ADRIAAN DOUTREPONT  Organisator pur sang. Adriaan rijgt processen uit elkaar als een volwassen beer smeedt ze met ongeziene efficiëntie terug samen. Evenementen-organisator eerste klas. Een organisatie / evenement zonder zorgen? Adriaan is je man.

ADRIAAN DOUTREPONT

Organisator pur sang. Adriaan rijgt processen uit elkaar als een volwassen beer smeedt ze met ongeziene efficiëntie terug samen. Evenementen-organisator eerste klas. Een organisatie / evenement zonder zorgen? Adriaan is je man.

 
VALENTINE GALEYN  Performance artieste, danseres en artistiek projectbegeleidster. Valentine - Titi voor de vrienden - werpt haar scherpe blik op om het even welk concept en schaaft tot het goed zit. Daarnaast een beetje de mental coach van het hele team, officieus dan toch.

VALENTINE GALEYN

Performance artieste, danseres en artistiek projectbegeleidster. Valentine - Titi voor de vrienden - werpt haar scherpe blik op om het even welk concept en schaaft tot het goed zit. Daarnaast een beetje de mental coach van het hele team, officieus dan toch.

OMER VAN DAMME  Bij JAAGBAAR aangespoeld als stagiair, verlengd wegens succes. Jong, onstuimig en creatief geweld met grote groeimarge. Bovenal handig en toegewijd, een vakman in hart en nieren.

OMER VAN DAMME

Bij JAAGBAAR aangespoeld als stagiair, verlengd wegens succes. Jong, onstuimig en creatief geweld met grote groeimarge. Bovenal handig en toegewijd, een vakman in hart en nieren.

 

DAVID MINOoDT

Architect, ruimtelijk denker en duurzaamheidsspecialist. David is in het bezit van een master in de architectuur en stedenbouw. Hij werkt bij een architectenbureau als zelfstandig architect en heeft een hart voor duurzaam verbouwen. David werkt met ons mee aan specifieke projecten.


CAROLINE SMOLDERS

Creatieve duizendpoot, bezige bij en enthousiaste spring in’t veld. Caroline heeft een achtergrond in interieurvormgeving, styling, grafisch werk & organisatie van workshops. Legt haar creatieve eieren samen met Lien bij Studio Carolien en werkt met ons mee op projectbasis.

 

PARTNERS

 
MODAR ARCHITECTEN

MODAR ARCHITECTEN